top of page
Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-39_websize_edited.jpg

Ombre Powder Brows

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permante make-up voor de wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt de aanzet lichter geschaduwd met naar de punten toe een mooie donkere overloop. Hierdoor oogt het zacht en natuurlijk. Het lijkt alsof je, je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Alleen is het semi permante makeu-up, dit houdt in dat je gemiddeld tussen de 1 a 2 jaar een touch up nodig hebt. Hierdoor kan je langer genieten van mooie wenkbrauwen.

 

Hoe worden ombré powder brows gezet?

 De techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. De behandeling bestaat uit een intake, het bespreken van je wensen, voortekenen naar jouw wensen en hierna starten we met het aanbrengen van de permantente make-up. Na de behandeling bespreken we mondeling de nazorg, deze ontvang je van tevoren digitaal. Volg de nazorg nauwkeurig.

De behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens zwangerschap en borstvoeding.

(Medisch) Pedicure

Een pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt behandeling, verwijderen van evt. likdoorns en/of kloven, het verdunnen van de nagels en het insmeren van de voeten.

 

De behandeling kan nog worden aangevuld met gellak.


Vanaf januari 2018 bied ik ook de medisch pedicure behandeling aan. Dit houd in dat ik  ook de diabetische, reumatische en oncologische voet kan behandelen.
​​
Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om  de behandeling bij u aan huis te komen verzorgen. Dit kan alleen op aanvraag. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-6_websize_edited.jpg
Flawless aangepast by IsabellaVerduyn-7_websize_edited.png

Gezichtsbehandeling

Tijdens de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van het merk PUURR. Dit zijn huidverzorgingsproducten met een natuurlijk karakter en zonder onnodige toevoegingen. De gezichtsbehandelingen hebben een behandeltijd tussen 45 en de 75 minuten. De producten van PUURR zijn exclusief te koop bij PUURR salons, waar beautysalon Flawless er een van is. Voor meer informatie neem contact met mij op.
 

75 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen, epileren,

gezichtsmassage en masker.

*harsen kin, bovenlip of  het verven van de wimpers/wenkbrauwen

60 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging,   oneffenheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage en masker. 

45 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen en masker.       

*Deel behandeling (+)   

Mocht er een handeling  zijn die hier niet tussen staat kan deze tegen meerprijs (deelbehandeling) worden toegevoegd. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Gellak

Bij de gellak behandeling wordt er gewerkt met het merk Bluesky. De gellak moet gemiddeld om de 3 weken worden bijgewerkt. Het voordeel van gellak is dat het langer en mooier blijft zitten en het direct aan het einde van de behandeling droog is. Gellak kan op handen en voeten worden aangebracht en gecombineerd worden met  een pedicure behandeling.

Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-17_websize_edited.png
Flawless aangepast by IsabellaVerduyn-5_websize_edited.jpg

Lash lifting

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte, rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.

Behandeling mag niet worden uitgevoerd in de eerste 3 maanden van een zwangerschap.

bottom of page