top of page
Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-39_websize_edited.jpg

Ombré Powder Brows

Ombré powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permante make-up voor de wenkbrauwen. Bij deze techniek wordt de aanzet lichter geschaduwd met naar de punten toe een mooie donkere overloop. Hierdoor oogt het zacht en natuurlijk. Het lijkt alsof je, je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Alleen is het semi permante makeu-up, dit houdt in dat je gemiddeld tussen de 1 a 2 jaar een touch up nodig hebt. Hierdoor kan je langer genieten van mooie wenkbrauwen.

 

Hoe worden ombré powder brows gezet?

 De techniek wordt toegepast met een PMU apparaat. De pigmenten worden met een naald in de lederhuid gepigmenteerd. De behandeling duurt gemiddeld 2,5 uur. De behandeling bestaat uit een intake, het bespreken van je wensen, voortekenen naar jouw wensen en hierna starten we met het aanbrengen van de permantente make-up. Na de behandeling bespreken we mondeling de nazorg, deze ontvang je van tevoren digitaal. Volg de nazorg nauwkeurig.

De behandeling mag niet worden uitgevoerd tijdens zwangerschap en borstvoeding.

(Medisch) Pedicure

Een pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, eelt behandeling, verwijderen van evt. likdoorns en/of kloven, het verdunnen van de nagels en het insmeren van de voeten.

 

De behandeling kan nog worden aangevuld met gellak.


Vanaf januari 2018 bied ik ook de medisch pedicure behandeling aan. Dit houd in dat ik  ook de diabetische, reumatische en oncologische voet kan behandelen.
​​
Daarnaast bied ik ook de mogelijkheid om  de behandeling bij u aan huis te komen verzorgen. Dit kan alleen op aanvraag. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-6_websize_edited.jpg
Flawless aangepast by IsabellaVerduyn-7_websize_edited.png

Gezichtsbehandeling

Tijdens de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van het merk PUURR. Dit zijn huidverzorgingsproducten met een natuurlijk karakter en zonder onnodige toevoegingen. De gezichtsbehandelingen hebben een behandeltijd tussen 45 en de 75 minuten. De producten van PUURR zijn exclusief te koop bij PUURR salons, waar beautysalon Flawless er een van is. Voor meer informatie neem contact met mij op.
 

75 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen, epileren,

gezichtsmassage en masker.

*harsen kin, bovenlip of  het verven van de wimpers/wenkbrauwen

60 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging,   oneffenheden verwijderen, epileren, gezichtsmassage en masker. 

45 minuten behandeling

Reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen en masker.       

*Deel behandeling (+)   

Mocht er een handeling  zijn die hier niet tussen staat kan deze tegen meerprijs (deelbehandeling) worden toegevoegd. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Gellak

Bij de gellak behandeling wordt er gewerkt met het merk Bluesky. De gellak moet gemiddeld om de 3 weken worden bijgewerkt. Het voordeel van gellak is dat het langer en mooier blijft zitten en het direct aan het einde van de behandeling droog is. Gellak kan op handen en voeten worden aangebracht en gecombineerd worden met  een pedicure behandeling.

Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-17_websize_edited.png
Flawless aangepast by IsabellaVerduyn-5_websize_edited.jpg

Lash lifting

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte, rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.

Behandeling mag niet worden uitgevoerd in de eerste 3 maanden van een zwangerschap.

IPL Laseren

Met de IPL behandelingen kom je van je ongewenste haren af door middel van lichtflitsen. De haarwortel wordt door de warmte vernietigt waardoor de  haar niet meer terug kan groeien. Je merkt al na een paar IPL behandelingen resultaat.

 

Je huid is rustiger en de haargroei neemt af. Elk haartje heeft 3 levensfases. Omdat alleen in de groeifase het haarzakje kan worden uitgeschakeld, zijn er gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. De periode tussen de behandelingen hangt af van het type behandeling.

 

Een behandeling in het gezicht vindt ongeveer elke 2 of 3 weken plaats, overige behandelingen meestal elke 6 tot 8 weken. Zo zijn wij er zeker van dat elke haarfollikel minstens eenmaal wordt behandeld. IPL laseren vermindert de haargroei tot wel 90%.


Bij Pulzzz betaal €1.40 per lichtflits. Het voordeel hiervan is dat je alleen betaald voor de lichtflitsen die je nodig hebt.

mannenrug_edited.jpg
Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-47_edited.jpg

Airbrush Hybrid  Brows

Airbrush Hybrid Brows is een speciale techniek waarbij de hybride verf in dunne laagjes wordt gesprayd door middel van een airbrush. Dit geeft een natuurlijk resultaat. Een voordeel hiervan is, is dat het zowel op de haren als op de huid kleurt. Daardoor zien je wenkbrauwen er optisch voller en strakker uit. De verf blijft gemiddeld 10 dagen op de huid en maar liefst tot 6 weken in de wenkbrauwen zitten.

PUURR Expert Biopeeling

Wat is een Bio Peel?
De Bio Peel is een kruidenpeeling dat bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De solution waarmee de peeling gemengd wordt bevat onder andere acetyl hexapeptide-8, Matrixyl 30000. Daardoor is de biopeeling een ultieme anti-verouderings behandeling.

 

Ook verbeterd deze unieke combinatie van werkstoffen huidproblemen zoals acne en rosacea. De werkstoffen van de biopeel dringen diep in de huid, waardoor het de  doorbloeding en productie van nieuwe cellen stimuleert. Normaal gesproken doet de huid er ongeveer 28 dagen over om nieuwe cellen aan te maken. Door de bio peeling gebeurd dit in slechts 10 dagen. Na de behandeling is de huid fris en stralend en na 10 dagen vernieuwd.


De biopeel is zeer geschikt voor de volgende indicaties:

- Rimpels
- Couperose
- Rosacea
- Pigmentatieproblemen
- Acne
- Vette huid
- Grove poriën
- Droge huid
- Littekens

Flawless beauty salon by IsabellaVerduyn-32_edited.jpg
bottom of page